Digitale Diensten

Tec2Track is een nieuwe tool voor monitoring op afstand en helpt bij het opvolgen van dagelijkse activiteiten en het gebruiken van de gegevens om de handelingen verder te ontwikkelen.

Informatie en gegevens helpen de efficiëntie te verhogen en de levensduur te verbeteren. Levensmiddelenbedrijven moeten voedselhygiëne, zoals temperatuurniveaus, rapporteren en bewaken, ook om ervoor te zorgen dat de activiteiten soepel verlopen zonder risico's die kunnen zorgen voor grote verliezen.


Tec2Track is onafhankelijk van controller-leveranciers

Tec2Track is een nieuwe tool voor monitoring op afstand en is onafhankelijk van controller-leveranciers. Het communiceert met elke controller met Modbus-communicatie, waardoor het geschikt is voor bestaande winkels, herinrichtingen of nieuwe winkels.

De nieuwe tool voor monitoring op afstand is schaalbaar van kleine gemakswinkels of benzinestations tot grote supermarkten. Het kan op elk systeem worden aangesloten. Als het niet in staat is om met de controller in de unit te communiceren, zijn er alleen Viessmann Monitro-sensoren in de gekoelde kasten of koelcellen en de ingang van de winkel nodig. Sensoren kunnen achteraf op elk product of direct op Viessmann-producten in de fabriek worden geïnstalleerd.

Tec2Track stelt levensmiddelenbedrijven en dienstverleners in staat om één winkel of zelfs één enkele kast te bewaken, tot een volledig netwerk van winkels. Afhankelijk van de verwachtingen van de klant en het gebruikersprofiel is de tool flexibel om te personaliseren en aan te passen voor toekomstig gebruik.


Datapunten van activiteiten van levensmiddelenbedrijven verbinden

Tec2Track geeft een volledig overzicht van koelsystemen en koelkasten, maar kan daarnaast worden aangesloten om het ventilatiesysteem, de verlichting, de toegangscontrole en andere faciliteitenbeheeractiviteiten te bewaken. Met andere woorden, het omvat alles van temperatuur- en energiebewaking tot HVAC en bewaking van het hele gebouwbeheersysteem.

Klik hier om de Tec2Track brochure (in Engels) te lezenTEC2TRACK Remote monitoring technology

Stuur ons een bericht