Hal 9, Stand 103
Exhibition Center, Nuremberg
16-10-2018 – 18-10-2018

Dagelijks van 09:00 – 18:00

Chillventa 2018, Nürnberg, Duitsland

De Chillventa is een van de belangrijkste evenementen in de wereld van koelen, A.C. en ventilatie en warmtepompen met 981 exposanten en meer dan 30.000 bezoekers, 63% daarvan is afkomstig uit de Europese Unie (2016).

Energie-efficiëntie en duurzaamheid blijven de drijvende kracht achter de ontwikkeling van nieuwe producten en systemen voor commerciële koeling.

De toonaangevende tentoonstelling Chillventa is een must voor iedereen die de laatste trends en ontwikkelingen wil volgen.

Blijf op de hoogte van onze updates en hou de datum open voor de Chillventa!

Met gepaste trots presenteert Viessmann het concept voor de stand van dit jaar:

#Wecareforcold

Chillventa_Event-header_1920x1005.png

Viessmann staat voor klantgerichtheid, duurzaamheid en kwaliteit in al onze activiteiten. Op de stand zullen wij onze inzichten, noviteiten en plannen presenteren. Dit doen wij door een gevarieerd programma met daarin iedere dag wat verrassends. Zie onderstaand programma om alvast een voorproefje te krijgen:

Meet & Greet
16.10.2018 vanaf 15 uur

Wereld- en olympisch kampioen Felix Loch

Felix Loch
Gastspreker Benedikt Gerber
17.10.2018 om 11 uur en 15 uur

“Intelligente opslago-plossingen voor duurzame"

download.jpg

De Chillventa is er niet alleen om onze nieuwe en duurzame producten te presenteren maar ook ons huidige assortiment producten zal hier te bezichtigen zijn. De focus ligt op oplossingen voor het management van de energiehuishouding. Denk hierbij aan systemen met warmteterugwinning, zoals bijvoorbeeld de ESyCool green van Viessmann. De ESyCool green is onze bekroonde duurzame oplossing speciaal ontworpen voor de food retail industrie.

ESyCool green

Deze en andere hoogtepunten kunt u vinden op:

Hal 9, stand 9-103.

TectoDeck MD5

Een nieuw ruimtebesparend multideck die hoge prestaties combineert met energie efficentie en een verbeterde uitstraling.
Lees meer

TectoCell Standard Plus 100

Een koelcel welke volledig flexibel is in samenstelling en design. Voor hygiënische en veilige opslagomstandigheden.
Lees meer

TectoPromo FL2 Aida

Toonbank plug-in meubels voor het bouwen van aantrekkelijke maatwerk displays en het bieden van gebruiksgemak voor klanten en personeel.
Lees meer