Bedankt voor uw bezoek op Sirha 2018 in Boedapest

Sirha Logo 2018
Viessmann refrigeration systems at Sirha in March 2018

Viessmann Kühlsysteme GmbH was van 7 tot 9 februari 2018 in Boedapest voor de eerste keer met een eigen stand vertegenwoordigd op Sirha, de internationale beurs voor de horeca, catering, gastronomie en voeding.

Op een oppervlakte van 28 m² presenteerde Viessmann energie-efficiënte, duurzame en bijzonder hygiënische koeloplossingen voor de horeca, samen met onze langdurige verkooppartner TIBA Kft. uit Györ, die gespecialiseerd is in medische technologie en laboratoriumapparatuur.

Wij presenteerden een TectoCell Classic Edition koelcel, met een koeleenheid en schapsysteem in één pakket. Met het TectoPromo FL2 frontline assortiment van verplaatsbare kasten slaagden we erin onze bezoekers te overtuigen.

Klanten uit de gastronomie, horeca, visserij, catering en projectplanning en uit slagerijen, bakkerijen en banketbakkerijen, reisden naar Boedapest om Sirha 2018 te bezoeken en zorgden ervoor dat onze beurs in Hongarije een groot succes werd!


Het doel van onze deelname was een verdere verbetering van de internationale reputatie van de productportfolio van Viessmann in het koelingssegment en om ons op de horecamarkt in Hongarije te vestigen.

Wij willen u graag bedanken, ook in naam van onze distributiepartner TIBA Kft., voor de interessante en constructieve gesprekken aan onze stand en wij verheugen ons op een succesvolle samenwerking met u.

Viessman refrigeration systems stand at Sirha in Budapest