Een indrukwekkende vitrine zorgt voor een toename in de verkoop van dranken

Olvi_TectoPromo_MD2

Olvi, een Finse brouwerij, heeft haar koelvitrines vervangen door nieuwe, energie-efficiënte modellen. Alle particuliere klanten van Olvi, en ook de verkoopafdeling en onderhoudsafdeling van deze groep, zijn tevreden met deze beslissing. De TectoPromo MD2 van Viessmann tilt de visuele presentatie van dranken naar een geheel nieuw niveau, en dit uit zich nu al in een stijging van de verkoop.

TectoPromo MD2 multidecks zijn ideaal voor vele winkelformaten en bieden zelfs kleine winkels de gelegenheid om een groot assortiment van producten uit te stallen. De multidecks die door Olvi naar winkels werden gestuurd, werden bij Olvi via een drukvorm of afdekking voorzien van een merkaanduiding die geschikt was voor het merk.

De klanten van Olvi in detailhandelszaken en in de verkoop- en onderhoudsafdelingen van Olvi zijn allemaal tevreden met de vitrine. Aldus Juha Tiihonen, hoofd van de dienst drankenapparatuur bij Olvi. De vitrine is geprezen voor de uiterlijke verschijning ervan. Producten kunnen er ook prima in worden uitgestald, wat perfect is voor het merk Olvi.

"We hebben het effect ervan al waargenomen in de stijging van de verkoop," , zegt Tiihonen.

Klantgerichtheid en energie-efficiëntie zijn belangrijke waarden voor Olvi

Olvi bestelde als eerste de verbeterde TectoPromo MD2 vitrine. Olvi is een brouwerij met Finse roots. Volgens Tiihonen speelden ook de laagste levenscycluskosten van Viessmann en de geweldige service en flexibele productie van het bedrijf een rol bij de inkoop van de vitrines.

"Het uiterlijk, de kwaliteit en de duurzaamheid van de vitrine hebben onze aankoopbeslissing beïnvloed. De beschikbaarheid van reserveonderdelen, de garantieservice en het garantieonderhoud en het goede verkoopwerk van Viessmann zijn ook factoren geweest die een rol hebben gespeeld bij onze beslissing", aldus Tiihonen.

"Het is voor mij erg belangrijk dat de klant invloed heeft op de afwerking en de details van de vitrine."

De vorige versie van de TectoPromo MD2 was bekend onder de naam Euromax. Bij de wijziging van de productnaam bracht Viessmann ook belangrijke veranderingen aan in de technologische opbouw van de vitrine. Het gebruikte koudemiddel werd vervangen door een natuurlijk R290-koudemiddel (propaan) en in de standaard apparatuur werden een energie-efficiënte LED-verlichting en energiebesparende ventilatiemotoren opgenomen. De multideck biedt oplossingen voor drankenverkoop als een vitrine met open voorzijde of als een energie-efficiënte kast met deuren.

Voor Olvi is energie-efficiëntie belangrijk en de koelvitrines waren een investering in supermarkten waar de winkel of de keten de elektriciteitskosten betaalt. "De supermarkten zijn ook geïnteresseerd in hoeveel energie er verbruikt wordt door kasten die geleverd worden door brouwerijen. Deze beslissing past ook bij de waarden van Olvi," zegt Tiihonen.

DE FEITEN

  • TectoPromo MD2 - een hoogwaardige vitrine die producten laten opvallen
  • Door de grote glazen eindpanelen zijn de producten van alle kanten goed te zien
  • Aantrekkelijke verlichting aan de boven- en zijkanten verbeteren de zichtbaarheid en verkoop van de producten
  • Geschikt voor alle winkelformaten en -concepten
  • Geschikt voor talrijke productgroepen
  • Verkrijgbaar als open model of met deuren
  • Meer verkoop met een kleiner oppervlak
  • De TectoPromo MD2 is verkrijgbaar als een verplaatsbaar model met natuurlijk koudemiddel R290