Rapport van de laatste trends in de categorieën gekoeld en bevroren

30-03-2020

Beste uitvoering in zijn klasse en klantbetrokkenheid

Viessmann refrigeration blog post - Chilled and frozen food categories

Hoe communiceren detailhandelaren en fabrikanten met de klant om diens aandacht te trekken? We hebben samengewerkt met IGD* een rapport met voorbeelden van de meest innovatieve inrichtingen en ontwerpen in gekoelde en bevroren secties. Daarnaast hebben we de winkelsectie bekeken vanuit marketingperspectief en u de beste voorbeelden laten zien hoe retailers en fabrikanten met de klant communiceren om zijn aandacht te trekken.

Dit rapport bestaat uit twee onderdelen: het eerste deel presenteert inrichtingen van over de hele wereld wat de nieuwste trends laat zien rondom het presenteren van gekoelde en bevroren producten, het tweede deel focust op de selectie van de nieuwste marketing- en promotietactieken van detailhandelaren en fabrikanten.

Wilt u het hele rapport lezen? U kunt het downloaden via onderstaande link.


IGD is een stichting voor onderzoek en opleiding die centraal staat in de voedings- en kruideniersindustrie. IGD heeft meer dan 100 jaar ervaring in het werken met toonaangevende fabrikanten en detailhandelaren in supermarkten, opererend vanuit kantoren in Azië, Europa en Noord-Amerika. Lees hier meer over IGD.