Altes Mädchen brouwerij-café, Duitsland

Optimale systeemtechnologie en hygiëne met een speciale flair

Hoewel koel- en vriescellen gewoonlijk gebruikt worden in eetzaken om voedsel vers te houden achter gesloten deuren heeft de Altes Mädchen brouwerij in Hamburg een geheel ander concept: zij tonen hun koelsysteem – in de vorm van een zwart gelakte TectoCell koelcel. Voor het transparante concept moesten bijna 20 bierleidingen worden geïnstalleerd, om ze er visueel aantrekkelijk te laten uitzien, en dit werd een succes. Naast de verlichte koelcel van dranken werd in het project ook de installatie opgenomen van combinatiekoelcel van 10,2 x 1,45 m, in de keukenzone van het restaurant.

Ik zou geen andere oplossing overwegen. De koelcellen van Viessmann zijn de enige modellen op de markt met een antimicrobiële poedercoating en een naadloze Tecto overlapping in de wandpanelen. Dit is een hygiënisch voordeel dat ik mijn klanten niet wil ontnemen.

André Schapke, A. Schapke Kühl- und Klimaanlagen GmbH

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties View all references