Rewe Dornseifer, Duitsland

- Een familiebedrijf met liefde voor de regio en duurzaamheid vertrouwt op de koeloplossingen van Viessmann

Net als Viessmann is Dornseifer een familiebedrijf met meer dan 50 jaar geschiedenis en lange tradities. Van twee kleine winkels op de hoek is het bedrijf vandaag uitgegroeid tot 17 versmarkten en heeft het meer dan 1000 medewerkers in dienst. Het familiebedrijf Dornseifer heeft ook een eigen productie van vlees- en worstproducten.

De oriëntatie op de markt en de regionaliteit en versheid van de producten zijn bijzonder belangrijk voor de familie Dornseifer. De keuze voor koelkasten om het voedsel in de winkel te presenteren is ook een heel speciale factor. Klanten moeten snel en gemakkelijk hun weg kunnen vinden, want de klant staat altijd centraal.

Viessmann reference - Rewe Dornseifer
Viessmann reference - Rewe Dornseifer, Germany

Modern design, bedieningsgemak en enorme energie-efficiëntie

Precies op dit punt voldoet Viessmann bij de verbouwing van de winkel eind 2021 aan de eisen van de familie Dornseifer: met perfect passende koel- en vriesmeubelen voor perfect zicht en gegarandeerde versheid van de waren. 

Al bij mijn eerste indruk was ik meteen overtuigd door het productontwerp. Als eigenaar van een supermarkt houden we ons liever bezig met andere dingen, dan technologie. Daarom hechten we het grootste belang aan de klantenservice en aan de servicetechnici van Viessmann die ons ter plaatse ondersteunen. 

Jörg Dornseifer // eigenaar van Dornseifer versmarkten 

Naast een groot aantal koelkasten die klanten gebruiken tijdens hun dagelijkse boodschappen bij Rewe Dornseifer, is er ook een TectoCell-koelruimte achterin de versmarkt. Hier wordt de optimale versheid en temperatuuropslag van bloemen en planten die op de markt worden aangeboden, gewaarborgd.

De volgende koel- en vriescellen presenteren dagelijks verse en goed gekoelde levensmiddelen aan klanten bij de Rewe Dornseifer in Siegen:

  • Tecto MD5 gekoeld multideck met glazen deuren voor verbeterde energie-efficiëntie
  • Tecto MD5 open multideck convenience-producten
  • Tecto MD3 - tweezijdig gekoeld multideck
  • Tecto SV5 - semi-verticaal multideck voor koeling van kaasspecialiteiten of groenten in de winkel
  • Tecto VF1 Luxo - vriesmeubel bijv. voor diepgevroren broodjes en gebak
  • Tecto IS1 - vrieseiland ergonomisch van alle kanten toegankelijk voor diepvriesproducten zoals pizza, diepvriesgroenten, enz.
  • TectoCell Standard Plus koelcel voor het koelen van bloemen achterin de winkel
  • Tecto CL2 serve-over voor vis, vlees, worst en kaas
  • Semi verticale meubelen voor ultra-verse fruit en groenten
Viessmann Reference - Rewe Dornseifer, Germany