Supervalu supermarkt, Ierland

Viessmann Refrigeration werd uitgekozen voor deze gerenoveerde Supervalu-winkel

Joseph Wallace heeft onlangs een grote stap genomen om de toekomst van zijn gevestigde familiebedrijf in Wellingtonbridge, Co Wexford, zeker te stellen. Zijn zaak biedt al zeventig jaar een goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende klantenservice, maar een drastische uitbreiding en volledige renovatie van zijn winkel was noodzakelijk om de klanten een groter assortiment producten te kunnen aanbieden. In het kader van deze grote herontwikkeling heeft Viessmann Refrigeration het grootste deel van de koeloplossingen op de winkelvloer geleverd. Een van deze oplossingen zijn de TectoServe SL1 toonbanken, waarin de delicatessen worden uitgestald. Volgens de heer Wallace is het team erg blij met deze nieuwe vitrines. Ze hebben een betere verlichting voor het product en een grotere uitstalruimte, wat zorgt voor een hogere verkoop. 

De reacties van de klanten op alle veranderingen zijn erg positief, wat geleid heeft tot een stijging in de verkoop van 15% per jaar.

Joseph Wallace, store owner

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties. Visit the references page