B. Braun fabriek, Duitsland

Innovatieve koeltunnels voor de installatie van steriele ruimtes

B. Braun is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van oplossingen voor de gezondheidszorg. Een deel van de portfolio zijn voedingsoplossingen voor individuele patiënten, voor parenteraal gebruik (compoundings), die een belangrijke bijdrage leveren tot de klinische voeding van patiënten.

Deze nieuwe compoundingfabriek voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en aan de meest recente technische normen. Om de compoundingproducten gemakkelijker te lossen werd een koeltunnel met horizontale stroom geïnstalleerd. Dit project zorgt voor een beperking van de logistieke routes, tijdbesparing, vereenvoudiging van het productieproces en een ononderbroken koelketen.

Viessmann biedt individuele oplossingen voor op maat gemaakte steriele ruimtes op het gebied van levenswetenschappen, de farmaceutische sector en de gezondheidszorg.

Onze referenties

Hieronder kunt u de succesverhalen lezen van onze klanten in de food retail. Klik op de link om alle referenties te zien. Bezoek de pagina met referenties. View all references